logo
 
Schoolrestaurant
 

Algemeen
Ieder gebruik van maaltijd en drank (melk, yoghurt) wordt op de lijsten van de school aangebracht. Op deze lijsten kunnen wij altijd aflezen hoeveel betaalde maaltijden en / of drankjes uw kind nog resten. De maaltijden en de drankjes worden enkel en alleen per reeks van 20 betaald. De prijzen zijn:

  • maaltijd : 4 Euro
  • melk : 0,60 Euro
  • yoghurt : 0,60 Euro
  • soep : 0,60 Euro.
 
Snoep op school
Wij dringen erop aan om aan uw kind GEEN SNOEP mee te geven. Kauwgom is ten strengste verboden. Geef de voorkeur aan fruit of een droge koek. Koekjes worden meegebracht in een koekendoosje en niet in een individuele verpakking. Uitzonderlijk ter gelegenheid van een verjaardag kan wel iets zoets meegebracht worden voor de klasgenootjes. Vervang de ongezonde traktaties door gezonde alternatieven (fruit, groente, rozijntjes) of schenk een boek voor de klasbibliotheek, ook puzzels en speelgoed zijn leuke alternatieven.
 
Betalingen
De afrekening van maaltijden, uitstappen, ... gebeurt via een factuur. De betalingen worden bij voorkeur gedaan via domiciliƫring. Mocht u nog geen opdracht gegeven hebben aan uw bankinstelling en dat alsnog willen doen, gelieve de nodige documenten te vragen aan de leerkracht. Indien u wenst te betalen via overschrijving, gelieve dit dan binnen de 5 dagen te doen via uw bankinstelling op IBAN BE43 0012 0995 8701 - BIC GEBABEBB.
Wij stimuleren op school het drinken van water. Drinken wordt meegebracht in herbruikbare flessen. Water krijgt uw kind gratis zowel in de eetzaal als tijdens de speeltijden; dit is gezonder en goedkoper. Gelieve uw kind een brooddoos mee te geven en te zorgen dat er geen bijkomende verpakking van broodjes of boterhammen is.
 
 
link informatie link inschrijven link kleuterafdeling link lagere afdeling link foto's link ouders link kalender link naar website pantarhei link naar de homepage