logo
 
Lagere afdeling
 

Open bloeien om op te groeien
In onze basisschool kan uw kind openbloeien om op te groeien tot een compleet mens. Uw dochter of zoon, met eigen persoonlijkheid, eigen visie, eigen kunnen, eigen overtuiging, verdient onze speciale aandacht. Wij proberen hen een volwaardige opvoeding te geven en een uitgebreide kennis aan te bieden. Deze taak kunnen wij niet alleen aan.
Om dit te realiseren is de samenwerking met de ouders een absolute noodzaak.

 

Basisschool De Klaver from Peter Dewever on Vimeo.

 
Sport en beweging
In onze basisschool kan het kind joggen, sport beoefenen, aan interscolaire sportmeetings deelnemen, wedstrijden spelen, winnen of verliezen. Het kan zwemmen. Kortom het leert er zelfdicipline aankweken. Het kind verlegt zijn grenzen: schoolreizen, excursies, projectonderwijs, theatervoorstellingen, museumbezoeken, natuurwandelingen, enz... Wij geven aan dit opgroeiende kind de kans om actief te zijn.
 
 
Groene school
Om dit te realiseren is de samenwerking met de ouders een absolute noodzaak. Aan het einde van de rit heeft uw kind zowat alles om te slagen: een koffer vol met culturele, kunstzinnige en technische bagage. Onze pedagogische begeleiders die nieuwe noden ontdekken, verrijken zich door soepele zelfstudie via herziening en aanpassing van de onderwijs- en opvoedingsmethodes. Onze schoolgemeenschap is modern en kindvriendelijk, de groene, ruime school zonder drempel: van kleuterbegeleiding naar basisonderwijs. Uw dochter of zoon in dezelfde, vertrouwde, groene omgeving gedurende een o zo belangrijk deel van zijn/haar leven!
 
 
 
link informatie link inschrijven link kleuterafdeling link lagere afdeling link foto's link ouders link kalender link naar website pantarhei link naar de homepage