Activiteiten
 

Reünie
De zevende reünie zal plaats vinden in maart 2013 (juiste datum volgt later) voor de oud-leerlingen geboren in 1981, ’81, ’82, ’83, ’84, ’85 en ’86. Deze oud-leerlingen zullen persoonlijk uitgenodigd worden. Betrokken oud-leerlingen kunnen nu reeds hun adres doormailen naar Etienne.Balcaen@skynet.be . Dit zal onze zoektocht naar al die adressen vergemakkelijken.

Mosselsouper 16 november 2011
Mogelijkheid om de zo geroemde lekkere “Klaver-mosselen” te proeven of gewoonweg een bezoek te brengen aan de oud-leerlingenBAR. Oud-leerlingen die aanwezig waren op één van de reünies worden via email uitgenodigd. Voor de overige geldt dit bericht als uitnodiging.

Nieuwsbrief
Oud-leerlingen die wensen op de hoogte te worden gehouden van activiteiten specifiek voor de oud-leerlingen, kunnen best hun emailadres doorgeven aan de voorzitter: Etienne.Balcaen@skynet.be

Opmerking
Het Oud-leerlingencomité is nog altijd op zoek naar oudleerlingen die wensen mee te werken aan de organisatie van activiteiten. Kandidaten kunnen zich melden bij de voorzitter Etienne, zie gegevens vorige alinea.